Metode de livrare

Livrările se pot face oriunde pe teritoriul României cu condiția să existe un drum de acces până la adresa menționată de dvs.
 
 Pentru orice comandă mai mică de 500 RON , transportul va fi plătit de către dvs., calculat în funcție de greutatea totală a produsului/elor.
 
 Pentru a vă scăpa de costul transportului , lasso-iv.ro a hotărât să ofere TRANSPORT GRATUIT la comenzile mai mari de 500 RON. ( Exceptând unele categorii : Semințe Plante Tehnice , Semințe Cereale , Semințe Plante Furajere , Îngrășăminte Chimice , Îngrășăminte de Bază , Îngrășăminte foliare , Turbă , Pământ de flori , Substraturi )
 
LASSO-IV vă poate livra personal marfa la adresa metionata de dvs., în cazul unei comenzi mai mari , chiar și din categoriile care nu intră în promoția mai sus menționată.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la telefon 0785 874 005 sau e-mail : lassoivsrl@gmail.com
 
 Transportul este asigurat de o firmă de curierat , la alegerea dvs. ( Urgent Cargus , Fan Curier , Nemo Express , Dragon Star ).
 
Aveți posibilitatea de a rezerva și ridica GRATUIT produsele din unul dintre magazinele noastre :
 

  1.      Jud.Caraș-Severin , Loc. Caransebeș , Str. Prof. Ioan Tomici , Nr.1
  2.      Jud.Timiș , Loc. Lugoj , Str. Caransebesului , Nr.89

 
 Pentru a rezerva produsele , adăugați-le în coș , finalizați comanda , iar la metoda de livrare , selectați unul dintre magazine.

 Costuri transport :
    Costul primul kg este 12 RON , iar restul kg se plătesc cu 1.3 RON/kg -( TVA INCLUS )
     Dacă doriți plata comenzii ramburs , la ridicarea coletului , mai există o taxa de 6 RON .
     Puteți efectua plata prin ordin de plata , pentru a evita taxa de 6 RON pentru ramburs.